Polityka prywatności

Polityka prywatności strony internetowej www.strychacz.pl

1. Właścicielem i administratorem strony internetowej strychacz.pl jest

Transport Międzynarodowy Ireneusz Strychacz

Piotrówka, ul. Kościuszki 85, 47-133 Jemielnica, PL

2. Administrator strony internetowej realizuje funkcje pozyskiwania informacji o Użytkownikach i ich zachowaniu poprzez zapisywanie plików cookies (tzw. „ciasteczek”) w urządzeniach końcowych Użytkowników. Korzystanie ze strony internetowej oznacza akceptację poniższych warunków użytkowania. Administrator zastrzega sobie prawo do zmiany warunków korzystania ze strony internetowej, które każdorazowo będą publikowane na stronie internetowej www.strychacz.pl

3. Gromadzenie i wykorzystanie danych.

  1. Administratorem danych osobowych Transport Międzynarodowy Ireneusz Strychacz
  2. Transport Międzynarodowy Ireneusz Strychacz przetwarza dane osobowe przekazane przez Użytkownika w następujących celach:
    1. odpowiedzi na postawione przez Użytkownika pytanie,
    2. przekazanie informacji handlowej w zależności od udzielonej przez Użytkownika zgody
    3. Użytkownik, który udostępnił swoje dane osobowe Administratorowi ma prawo do wglądu w treść tych danych, do ich poprawienia oraz do żądania zaprzestania przetwarzania danych osobowych a także wniesienia sprzeciwu na warunkach określonych w przepisach prawa.

Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”)

  1. Strona korzysta z plików cookies. Pliki cookies stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Jeśli Użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia swojej przeglądarki.
  2. Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.
  3. Pliki cookies wykorzystywane są w celu tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy korzystają ze strony internetowej, co umożliwia ulepszanie jej struktury i zawartości.
  4. Pliki cookies mogą być zamieszczane w urządzeniu końcowym użytkownika przez dołączone wtyczki portali: Facebook, Twitter, Google+, YouTube oraz partnera reklamowo-analitycznego Google.

4. Copyright.

Zdjęcia, pliki wideo oraz teksty umieszczone na stronie internetowej chronione są prawem autorskim. Powielanie ww. danych w całości lub w części bez zgody właściciela strony internetowej jest zabronione.

POLITYKA PRYWATNOŚCI DANYCH OSOBOWYCH

Szanowni Państwo,

Informujemy, że w celach wymienionych poniżej Transport Międzynarodowy Ireneusz Strychacz, może przetwarzać Państwa dane jako administrator danych osobowych, takie jak: imię, nazwisko, adres, numer telefonu oraz adres e-mail.

1. Państwa dane osobowe będą przetwarzane:

a. w celu wykonania umowy z Transport Międzynarodowy Ireneusz Strychacz na podstawie art. 6 ust 1 lit. b) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE („RODO”) przez okres obowiązywania umowy.

b. w celach realizacji prawnie uzasadnionych interesów Transport Międzynarodowy Ireneusz Strychacz na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO, a to:

                     I.       dochodzenia roszczeń, dla którego to celu dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do jego realizacji, nie dłużej jednak niż przez okres przedawnienia roszczeń;

                    II.       obrony przed roszczeniami, dla którego to celu dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do jego realizacji, nie dłużej jednak niż przez okres przedawnienia roszczeń;

                   III.       marketingu bezpośredniego produktów i usług Transport Międzynarodowy Ireneusz Strychacz, w którym to celu dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do jego realizacji, nie dłużej jednak niż do momentu złożenia sprzeciwu przeciwko przetwarzaniu danych osobowych do celów marketingu bezpośredniego.

c. w celu wypełnienia obowiązków prawnych ciążących na Transport Międzynarodowy Ireneusz Strychacz, wynikających z ustawy z dnia 29 września 1994 r. o rachunkowości oraz ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. Ordynacja podatkowa, na podstawie przepisów tych ustaw oraz art. 6 ust. 1 lit. c) RODO oraz przez czas niezbędny do wypełnienia tych obowiązków.

2. Podanie danych jest dobrowolne, ale w przypadku realizacji umowy z Transport Międzynarodowy Ireneusz Strychacz jest ono niezbędne do wykonania umowy.

3. Państwa dane osobowe mogą być udostępnione podmiotom współpracującym z Transport Międzynarodowy Ireneusz Strychacz.

4. Mają Państwo prawo do:

żądania od Transport Międzynarodowy Ireneusz Strychacz

  • dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania;
  • przenoszenia dotyczących Państwa danych osobowych, w przypadku, gdy są one przez Transport Międzynarodowy Ireneusz Strychacz przetwarzane w sposób zautomatyzowany, a dane te są przetwarzane na podstawie umowy;
  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Państwa danych osobowych z przyczyn związanych z Państwa szczególną sytuacją, w przypadku, gdy podstawą przetwarzania jest art. 6 ust. 1 lit. f) RODO i niezbędność przewarzania do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Transport Międzynarodowy Ireneusz Strychacz. Mimo wniesienia sprzeciwu Transport Międzynarodowy Ireneusz Strychacz będzie jednak mogła nadal przetwarzać dane, jeżeli wykaże istnienie ważnych prawnie uzasadnionych podstaw do przetwarzania, nadrzędnych wobec Państwa interesów, praw i wolności, lub podstaw do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń;
  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Państwa danych osobowych na potrzeby marketingu bezpośredniego. Po wniesieniu przez Państwa takiego sprzeciwu Państwa dane nie będą przetwarzane do celów marketingu bezpośredniego;

5. Przysługuje Państwu uprawnienie do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych narusza Państwa prawa. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt: e-mail Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!, tel. (+48) 774630042

Transport Międzynarodowy Ireneusz Strychacz

WISSENSWERTES

Strychacz Transport
download
2400000

UNSERE FAHRZEUGE LEGEN JÄHRLICH KM HINTER SICH

heart
60

SOMIT KÖNNEN WIR IM JAHR DIE WELT MAL UMRUNDEN

star
300

IN DIESEM AUGENBLICK ROLLEN AUF DEN STRASSEN UNSERER RÄDER

share
480000

DABEI VERBRENNEN UNSERE FAHRZEUGE IM JAHR LITER KRAFTSTOFF

WARUM WIR?

Vertrauen Sie uns. Es lohnt sich!
Sample imageSample image

Professionelles Team

Unser Team besteht aus qualifizierten Mitarbeitern mit großer Erfahrung in der Transportbranche. Wir verstehen Ihre Bedürfnisse und lösen alle Probleme blitzschnell!

Sample imageSample image

Außergewöhnliche Herangehensweise

Unsere Arbeit ist unsere Leidenschaft. Alle Leistungen, die wir für Sie erbringen, werden mit Überzeugung und 110%igem Einsatz realisiert. Dies Garantiert den Erfolg jedes Projekts.

Sample imageSample image

Vielseitigkeit

Die Leistungen der Firma Strychacz Transport umfassen jedoch nicht nur die Bereitstellung von Fahrzeugen für den Transport von übergroßen Frachten. Wir realisieren zudem komplexe Transportprojekte wie z.B. den Transport im kombinierten Verkehr, Verladungen von Frachten und deren Aufstellung.

26 JAHRE ERFAHRUNG IN DER LOGISTIK GEWÄHRLEISTEN DEN ERFOLG JEDES PROJEKTS!

PORTFOLIO UNSERER DIENSTLEISTUNGEN

Als kompetente Transportspezialisten sind wir in der Lage, jedes Projekt in jeder Größe umfassend zu erledigen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sample image Sample image

STRASSENTRANSPORT

Dank der eigenen Flotte bestehend aus modernen Transportfahrzeugen für übergroße und schwere Lasten können wir jede Fracht sicher zum Bestimmungsort bringen.

 
 
 
 
 
 
 
 
Sample image Sample image

BINNENTRANSPORT

Dank unseren jahrelangen Erfahrungen im Bereich des kombinierten Verkehrs können wir unseren Kunden den Transport ihrer Frachten mit Frachtkähnen und Binnenschiffen anbieten.

 
 
 
 
 
 
 
 
Sample image Sample image

SEETRANSPORT

Unsere Firma kann Ihnen auch helfen, wenn der Warenempfänger sich auf einen anderen Kontinent befindet, oder der Transport per Schiff für Sie bequemer ist.

 
 
 
 
 
 
 
 
Sample image Sample image

BAHNTRANSPORT

Es gibt Frachten, die aufgrund ihres Gewichts oder ihrer Ausmaße nur auf den Gleisen transportiert werden können. Auch solche Projekte realisieren wir in Zusammenarbeit mit unseren Partnern.

 
 
 
 
 
 
 
 
Sample image Sample image

VERLADUNGEN UND AUFSTELLUNGEN

Unsere Aufgabe muss jedoch bei komplexen Umsetzungen nicht unbedingt mit der Anlieferung enden. Auf Wunsch bieten wir auch Entlade- und Montagedienstleistungen an.

 
 
 
 
 
 
 
 
Sample image Sample image

FAHRBEGLEITUNG

Unsere Flotte verfügt sowohl über Begleitfahrzeuge mit BF3-Berechtigungen als auch über traditionelle polnische Begleitfahrzeuge (BF2). Zusätzlich empfehlen wir die Dienstleitungen unserer erfahrenen Mitarbeiter.

BILDGALERIE

KURZE AUSWAHL UNSERER PROJEKTE

Unser Team

Erfahrung
strychacz

Ireneusz Strychacz

Inhaber

 


Telefon 
+48 604 281 040
e-mail
irek@strychacz.pl
plachetka

Wojciech Płachetka

Project Manager

 


Telefon 
+48 604 281 064
e-mail
wojtek@strychacz.pl
Ilona

Ilona Wierzchowska

Project Manager

 


telefon 
+48 604 444 277
e-mail
ilona@strychacz.pl
Rzeszut

Tomasz Rzeszut

Project Manager

 


Telefon 
+48 668024158
e-mail
tomek@strychacz.pl
rabenda

Sylwia Bartocha

Project Manager

 


Telefon 
+48 668 025 204
e-mail
sylwia@strychacz.pl
baska

Barbara Orlik

Sekretariat

 


Telefon 
+48 77 462 63 48
e-mail
basia@strychacz.pl
kurda

Justyna Kurda

Buchhaltung, Versicherungen

 


Telefon 
+48 77 462 63 48
e-mail
j.kurda@strychacz.pl

Kontakt

Wir stehen zu Ihrer Verfugung !

Kontakt

Um in Kontakt mit uns zu treten, füllen Sie bitte das nebenstehende Formular aus. Natürlich können Sie uns jedoch auch telefonisch oder unter unser u.g. Büroadresse erreichen.

Hauptsitz

  • Transport Międzynarodowy Ireneusz Strychacz
  • Piotrówka, ul.Kościuszki 85, 47-133 Jemielnica, PL
  • FAX (+48) 774630040
Hotline
(+48) 774630042 info@strychacz.pl

Dokumente

Wichtige Dokumente zum Download

STELLENANGEBOT FÜR FAHRER

Stellenangebot für Fahrer:

szukamyCiebie deFirma und des Einkaufs neuer Transport- und Begleitfahrzeuge suchen wir:
- Fahrer mit aktuellen Führerscheinen der Kl. C+E
- Fahrpersonal mit BF2- (Polen) sowie BF3-Scheinen (Deutschland).
Wir bieten eine stabile Anstellung in einem aufstrebenden Unternehmen und Ihren Fähigkeiten angemessene Vergütungen.

We care about data security. Please be advised that our website uses cookie technology in accordance with our Privacy Policy